GO SNS inicirao stvaranje nove stranke

\"zastavaGlavni odbor Srpske narodne stranke je danas pokrenu postupak ujedinjenja srpskih političkih organizacija u Crnoj Gori i ovlastio stranačko Predsjedništvo da osnuje inicijativni odbor, koji treba da pripremi osnivačku skupštinu nove stranke tokom januara naredne godine.

Inicijativi su se usprotivila samo tri člana Glavnog odbora, izvijestili su elektronski mediji u Podgorici.

Buduća stranka će, saopšteno je, imati u nazivu "srpski sadržaj".

Uoči današnje sjednice Glavnog odbora, lider SNS Andrija Mandić je u intervjuu za dnevnik Vijesti rekao da je motiv za transformaciju SL u stranku "veoma jednostavan".

"Naši glasači očekuju da imaju političku organizaciju koja će biti veća i uspješnija od uspješnog SNS, a složnija od SL. Kada razgovarate sa ljudima na terenu, oni gotovo po pravilu postavljaju jedno veoma jednostavno pitanje – zašto se ne ujedinite? SNS izlazi u susret tim zahtjevima i otvara proces ujedinjenja", rekao je Mandić.

Objavio/la na 19:39. Objavljeno u Priča dana. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 komentar za “GO SNS inicirao stvaranje nove stranke”

  1. “Naši glasači očekuju da imaju političku organizaciju koja će biti veća i uspješnija od uspješnog SNS, a složnija od SL”…

    (SNS :2) + (SL:2) = JNS

    Ovo je formula po kojoj rajo Mandić prav jaču organizaciju od SL-a i SNS-a.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-