GO SNS inicirao stvaranje nove stranke

Objavljeno: 14.12.2008, 19:39h

zastava SNSGlavni odbor Srpske narodne stranke je danas pokrenu postupak ujedinjenja srpskih političkih organizacija u Crnoj Gori i ovlastio stranačko Predsjedništvo da osnuje inicijativni odbor, koji treba da pripremi osnivačku skupštinu nove stranke tokom januara naredne godine.

Inicijativi su se usprotivila samo tri člana Glavnog odbora, izvijestili su elektronski mediji u Podgorici.

\"zastavaGlavni odbor Srpske narodne stranke je danas pokrenu postupak ujedinjenja srpskih političkih organizacija u Crnoj Gori i ovlastio stranačko Predsjedništvo da osnuje inicijativni odbor, koji treba da pripremi osnivačku skupštinu nove stranke tokom januara naredne godine.

Inicijativi su se usprotivila samo tri člana Glavnog odbora, izvijestili su elektronski mediji u Podgorici.

Buduća stranka će, saopšteno je, imati u nazivu "srpski sadržaj".

Uoči današnje sjednice Glavnog odbora, lider SNS Andrija Mandić je u intervjuu za dnevnik Vijesti rekao da je motiv za transformaciju SL u stranku "veoma jednostavan".

"Naši glasači očekuju da imaju političku organizaciju koja će biti veća i uspješnija od uspješnog SNS, a složnija od SL. Kada razgovarate sa ljudima na terenu, oni gotovo po pravilu postavljaju jedno veoma jednostavno pitanje – zašto se ne ujedinite? SNS izlazi u susret tim zahtjevima i otvara proces ujedinjenja", rekao je Mandić.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

  1. Neon says:

    “Naši glasači očekuju da imaju političku organizaciju koja će biti veća i uspješnija od uspješnog SNS, a složnija od SL”…

    (SNS :2) + (SL:2) = JNS

    Ovo je formula po kojoj rajo Mandić prav jaču organizaciju od SL-a i SNS-a.

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register