Dr Čukić ostaje pri svom nalazu

Objavljeno: 30.09.2009, 15:44h

Dr Dragana Čukić/Foto VijestiDr Dragana Čukić, specijalistkinja sudske medicine, objasnila je danas pred istražnim sudijom Nebojšom Golubovićem svoj nalaz, prema kome povreda Dragana Radonjića, vozača gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše, nije mogla nastati od udarca Mihaila Jovovića, zamjenika glavnog i odgovornog urednika Vijesti. 

U nalazu dostavljenom tužilaštvu, dr Čukić je osporila navode gradonačelnika Podgorice, njegovog sina Miljana i službenog vozača Radonjića, da je Mihailo Jovović, zamjenik glavnog urednika dnevnika Vijesti, teško povrijedio Radonjića 5. avgusta ispred podgoričkog kafića Art.

\"DrDr Dragana Čukić, specijalistkinja sudske medicine, objasnila je danas pred istražnim sudijom Nebojšom Golubovićem svoj nalaz, prema kome povreda Dragana Radonjića, vozača gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše, nije mogla nastati od udarca Mihaila Jovovića, zamjenika glavnog i odgovornog urednika Vijesti. 

U nalazu dostavljenom tužilaštvu, dr Čukić je osporila navode gradonačelnika Podgorice, njegovog sina Miljana i službenog vozača Radonjića, da je Mihailo Jovović, zamjenik glavnog urednika dnevnika Vijesti, teško povrijedio Radonjića 5. avgusta ispred podgoričkog kafića Art.

Dr Čukić, kako su prenijeli mediji, nije prihvatila kvalifikaciju Tužilaštva iz zahtjeva za pokretanje istrage protiv Jovovića, da je Radonjić, koji se ljekarima javio dan poslije incidenta, zadobio potres mozga i da mu je taj važan organ oštećen u značajnoj mjeri. Ona je spoljašnju povredu Radonjića iznad uha okvalifikovala kao laku. Ta povreda, prema njenom mišljenju, nije mogla nastati od Jovovićevih udaraca otvorenom šakom ili laktom, kako su tvrdili otac i sin Mugoše.Ilustracija

Advokat Vijesti Branislav Lutovac je danas, kako prenosi radio Antena M, podsjetio na to da Jovović nije bio ni u kakvom kontaktu sa vozačem Radonjićem tokom incidenta, te da ga nije mogao ni lakše povrijediti.

Dr Milanka Raićević je juče, na dopunskom svjedočenju u podgoričkom Osnovnom sudu, ostala pri svome nalazu, koji je u suprotnosti sa nalazom vještaka sudske medicine, da je Dragan Radonjić, vozač gradonačelnika Podgorice Miomira Mugoše, teško povrijeđen u incidentu kada su gradonačelnik, njegov sin i vozač fizički napali Borisa Pejovića, fotoreportera Vijesti koji je bio na zadatku, i Mihaila Jovovića, koji je došao na lice mjesta nakon Pejovićevog poziva da je napadnut.

Fotograf Vijesti Boris Pejović je imao zadatak da snimi nepropisno parkiran gradonačelnikov službeni automobil ispred kafića Art.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

  1. djoko says:

    Ima nade za Crnu Goru , Bravo doktorice !

  2. Pirun says:

    Doktorice hvala na odbrani profesije i građanskoj hrabrosti.

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register