Sjever Crne Gore dobio struju

by | mar 23, 2007 | Priča dana | 13 comments

\"Andrijevica, Plav i Gusinje jutros su dobili struju.

Kako je podgoričkom Radiju Antena M kazala portparolka Sektora prenosa EPCG Nada Pavićević, ova tri grada na sjeveru Crne Gore dobila su struju oko 10:30.


Plav, Gusinje i Antrijevica i dalje u mraku
(22. Mar 2007, 23:07)

Tri grada na sjeveru Crne Gore, Andrijevica, Plav i Gusinje će dobiti struju sjutra ujutro, saopšteno je večeras iz Elektroprivrede Crne Gore.

Ranije danas je rečeno da je kvar lociran na veoma nepristupačnom terenu na dalekovodu između Trebješice i trafo stanice u Andrijevici.

Andrijevica, Plav i Gusinje i dalje bez struje
(21 Mar 2007, 20:29)

Dio kvarova na dalekovodima je otklonjen, pa su danas poslijepodne struju ponovo dobili Mojkovac, Kolašin, Berane, Bijelo Polje i Rožaje. Bez električne energije će i večeras ostati Andrijevica, Plav i Gusinje, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Većina gradova na sjeveru Crne Gore od juče je bila bez struje zbog kvara na dva velika dalekovoda, Podgorica-Pljevlja i Podgorica-Berane.

Ekipe Elektroprenosa su čitav dan bile na terenu, ali im je pristup dalekovodima otežavao dubok snijeg.

Hidrometeorološki zavod je saopštio da je visina snijega na Žabljaku 74, Kolašinu 42, Plavu 24, Beranama 20, Nikšiću 17, Pljevljaima 3 i na Cetinju 2 cm.

Prema informacijama Auto-moto saveza Crne Gore u prekidu je saobraćaj na putu Nikžić-Šavnik-Žabljak, a na putevima Podgorica-Kolašin, Rožaje-Kula i Nikšić-Vilusi, zabranjeno je kretanje šlepera ikamiona sa prikolicom.

13 0 komentara

  1. Iskoristi svaki svoj dan kao da ti je posljednji u životu - Aurelije

    Eto konačno snijega na Bjelasici. Sad uzimam 7 dana odmora i pravo gore a vi bistrite politiku.

  2. hitra firma

    Elektroprivredi je trebalo tacno 19 sati da nas obavijesti da na sjeveru nema struje zato sto je pao prvi ozbiljan snijeg ove zime. Nevjerovatno.

    Uz to, jos ne znaju kad ce je biti.

  3. Marko PG

    Neka hvala. Ne pjesaci mi se gore-dolje po stazi jer ski-lift ne radi. Kroz to sam vec jednom prosao na Durmitoru i dosta je. Tamo liftovi ne rade i kad ima struje.
    Sigurno ima boljih nacina da se provede odmor.

  4. Crnjo Mrkic

    Dobro je ovo bez struje. Moze biti gore ako ostanemo bez zraka i vode. Moze lako da se desi da umremo na mukama. Jos ne znamo sta nas u zivotu moze sve da snadje. Iskoristite ovaj mrak, naspavajte se, pokusajte naci nekoga ili neku da vam ugrije ledja. Pokusajte ljubaviti u mraku. U mraku se mogu cuda napraviti. Ocekujem u Crnu Goru poslije 9 mjeseci poboljsanje nataliteta. Ja licno mogu mrak da dobro podnesem, ali mi je uvijek smetalo svijetlo. Laku noc.

  5. Milos

    Umjesto da su na vrijeme zamijenili te raspale vodove samo sjede i primaju nezasluzeno previsoke plate pri tom nabijajuci telefonske racune od 1.5 miliona eura dijele jedni drugima stanove i umjesto da rade samo cekaju da ih neko proda ko drugu stoku na pazaru.
    Jos kukaju za pomoc da im udijele, pomoc koju su do sad dobijali zavrsila je u dzepovima nekoliko lokalnih direktora naviknutih na podmazivanje cijeli zivot.
    Da je srece danas bi u Crnoj Gori policija imala pune ruke posla i zatvori bi bili puni ovih ELEKTRO DISTRIBUTERA sto su pokrali sve sto se moglo pokrasti to je MAFIJA i ORGANIZOVANI KRIMINAL koju treba DRZAVNI TUZILAC da razgoni na buljuke.
    Nije MAFIJA na ulici vec u ELEKTROPRIVREDI, SINDIKATU I STECAJNA MAFIJA STO PLJACKA PERFIDNO I NEMILICE OPLJACKANIM KAPITALOM BRZE BOLJE KUPUJU REDOM PO CRNOJ NASOJ POSTAJUCI NAGLO VISOKI DRUSTVENI SLOJ.
    TACNO SU ONAKI KO U JEVREMOVOJ KNJIZI VUKU SE U UMAZANIM MAJICAMA I BERMUDAMA – SKOROJEVICI
    Sreca sto su se ogrijesili i o medjunardne zakone pa ce doci vrijeme da se isporucuju evropskim sudovima a onda bi sa njima trebalo poslati i ovu ekipu sudija crnogorskih i pomocnika i elite sto im drze ostupnicu.
    SRAM IH BILO

  6. Crnota

    Sta sitnicarite, djedovi i babe nijesu imali struje, nijesu imali puno cega, opstali su i podigli vas ‘mamine maze’. Sada kukate, sramotite i vladu i drzavu, svi su za vas krivci i lopovi, samo vi ‘kaficari’ ste bezgrjesni jer ne rabotate nista ovih dana. Nikada nijeste ni radili, nikada, svi su izgledi, necete ni raditi jer nema struje. Kuku mene za vama neradnicima, kuku!!! Zao mi vas je ‘jadnici moji’.

  7. nevjerovatno !

    E kako nijesu još malo sačekali sa puštanjem struje kako bi dangube i uzaludnici imali što da naklapaju bar još koji sat.

Submit a Comment