Policija upala u Medojevićev stan, forenzičari u prostorije PzP

policija CGPoslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kazao je danas da je policija upala u stan poslanika DF i lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića i da pretresa i nosi iz stana određene tehničke sprave.

“Isto se dešava sa prostorijama Pokreta za promjene. Policija čeka da upadne u prostorije tog konstituenta DF. Zbog ovakvog razvoja događaja, očekujemo da policija svakog momenta upadne u prostorije Skupštine Crne Gore. Za 18 časova zakazujemo konferenciju za medije. Ukoliko je bude moguće održati, biće održana u Skupštini Crne Gore”, rekao je Radunović.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici forenzičkog dijela jedinice policije upravo su ušli u sjedište PzP, prenosi portal Vijesti.

Prema nekim navodima, oni rade na uzimanju materijala koji bi mogao biti korišćen u sudskom procesu kao dokaz.

Medojević se nalazi u prostorijama Skupštine, gdje je sa poslanicima DF proveo noć.

Poslanici vladajuće većine juče su izglasali ukidanje imuniteta Medojeviću po zahtjevu Specijalnog tužilaštva, a njegove kolege su ostale sa njim u poslaničkom klubu “da ga brane od hapšenja”.

Objavio/la na 17:37. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-