DF noćio u Skupštini

Objavljeno: 30.06.2017, 10:21

Poslanici Demokratskog fronta proveli su noć u parlamentu i ponovili da neće dozvoliti hapšenje predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića. Iz DF-a je poručeno da će ostati u Skupštini Crne Gore sve dok vrhovni državni tužilac ne donese obavezujuću preporuku o tome da neće biti privođenja Medojevića, prenosi portal in4s. Skupština je sinoć ukinula poslanički imunitet lideru PzP-a Nebojši Medojeviću, čime su na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva, odobrili pokretanje krivičnog postupka i određivanje pritvora zbog sumnje da je prao novac.

Poslanici Demokratskog fronta proveli su noć u parlamentu i ponovili da neće dozvoliti hapšenje predsjednika Pokreta za promjene Nebojše Medojevića.

Iz DF-a je poručeno da će ostati u Skupštini Crne Gore sve dok vrhovni državni tužilac ne donese obavezujuću preporuku o tome da neće biti privođenja Medojevića, prenosi portal in4s.

Skupština je sinoć ukinula poslanički imunitet lideru PzP-a Nebojši Medojeviću, čime su na zahtjev Specijalnog državnog tužilaštva, odobrili pokretanje krivičnog postupka i određivanje pritvora zbog sumnje da je prao novac.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register