Medojeviću ukinut imunitet, DF ostaje u zgradi Skupštine

Objavljeno: 29.06.2017, 21:07

Poslanici crnogorske Skupština su jednoglasno odlučili da se ukine imunitet lideru Pokreta za promjene Nebojši Medojeviću. Demokratski front je prije glasanja napustio skupštinsku salu. Lider DF Andrija Mandić je ponovio da je Crna Gora na ivici građanskog rata, zbog zahtjeva Specijalnog državnog tužioca za skidanje imuniteta Medojeviću. Mandić je naglasio da je eventualno hapšenje Nebojše Medojevića crvena linija preko koje DF neće preći. Prethodno su poslanik Predrag Bulatović i lider DF Milan Knežević kazali da poslanici DF ostaju u Skupštini, dok Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković ne donese mjeru kojom će suspendovati određivanje pritvora Medojeviću.

Poslanici crnogorske Skupština su jednoglasno odlučili da se ukine imunitet lideru Pokreta za promjene Nebojši Medojeviću.

Demokratski front je prije glasanja napustio skupštinsku salu.

Lider DF Andrija Mandić je ponovio da je Crna Gora na ivici građanskog rata, zbog zahtjeva Specijalnog državnog tužioca za skidanje imuniteta Medojeviću. Mandić je naglasio da je eventualno hapšenje Nebojše Medojevića crvena linija preko koje DF neće preći.

Prethodno su poslanik Predrag Bulatović i lider DF Milan Knežević kazali da poslanici DF ostaju u Skupštini, dok Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković ne donese mjeru kojom će suspendovati određivanje pritvora Medojeviću.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register