Policija upala u Medojevićev stan, forenzičari u prostorije PzP

Objavljeno: 30.06.2017, 17:37h

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kazao je danas da je policija upala u stan poslanika DF i lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića i da pretresa i nosi iz stana određene tehničke sprave. “Isto se dešava sa prostorijama Pokreta za promjene. Policija čeka da upadne u prostorije tog konstituenta DF. Zbog ovakvog razvoja događaja, očekujemo da policija svakog momenta upadne u prostorije Skupštine Crne Gore. Za 18 časova zakazujemo konferenciju za medije. Ukoliko je bude moguće održati, biće održana u Skupštini Crne Gore”, rekao je Radunović. Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici forenzičkog dijela jedinice policije upravo su ušli u sjedište PzP, prenosi portal Vijesti. Prema nekim navodima, oni rade na uzimanju materijala koji bi mogao biti korišćen u sudskom procesu kao dokaz. Medojević se nalazi u prostorijama Skupštine, gdje je sa poslanicima DF proveo noć. Poslanici vladajuće većine juče su izglasali ukidanje imuniteta Medojeviću po zahtjevu Specijalnog tužilaštva, a njegove kolege su ostale sa njim u poslaničkom klubu “da ga brane od hapšenja”.

policija CGPoslanik Demokratskog fronta (DF) Slaven Radunović kazao je danas da je policija upala u stan poslanika DF i lidera Pokreta za promjene (PzP) Nebojše Medojevića i da pretresa i nosi iz stana određene tehničke sprave.

“Isto se dešava sa prostorijama Pokreta za promjene. Policija čeka da upadne u prostorije tog konstituenta DF. Zbog ovakvog razvoja događaja, očekujemo da policija svakog momenta upadne u prostorije Skupštine Crne Gore. Za 18 časova zakazujemo konferenciju za medije. Ukoliko je bude moguće održati, biće održana u Skupštini Crne Gore”, rekao je Radunović.

Prema nezvaničnim saznanjima, pripadnici forenzičkog dijela jedinice policije upravo su ušli u sjedište PzP, prenosi portal Vijesti.

Prema nekim navodima, oni rade na uzimanju materijala koji bi mogao biti korišćen u sudskom procesu kao dokaz.

Medojević se nalazi u prostorijama Skupštine, gdje je sa poslanicima DF proveo noć.

Poslanici vladajuće većine juče su izglasali ukidanje imuniteta Medojeviću po zahtjevu Specijalnog tužilaštva, a njegove kolege su ostale sa njim u poslaničkom klubu “da ga brane od hapšenja”.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply