Ovu vam godinu nikada nećemo zaboraviti

Objavljeno: 30.12.2022, 17:29h

Novogodišnja čestitka menadžmentu Crnogorskog Telekoma

Gospodo menadžeri Crnogorskog Telekoma, u ime nas 200 zaposlenih koji štrajkujemo i naših porodica, ovim želimo da vam se javno zahvalimo za sve što ste za nas uradili u ovoj, ali i svih prethodnih godina.

Hvala vam što ste nas primorali da naša stečena prava, lično i profesionalno dostojanstvo, branimo štrajkom i što dva mjeseca ne primamo zaradu.

Hvala vam što nam za petnaest godina cijenu rada niste povećali ni za jedan jedini cent i što ste nam pomogli da saznamo ko je ko u ovoj kompaniji. Zato u novogodišnjoj noći uživajte u enormnim zaradama, varijabilama i bonusima koje primate preko naše grbače, jer grižnja savjesti vam nikada nije bila bolja strana.

Hvala vam što želite da nam ukinete Kolektivni ugovor zbog čega ste nas dodatno ujedinili.

Hvala vam što se uporno trudite da nam nametnete vaše „targete“ i ugovorene zarade, kako bi nas, malo li je, dodatno uposlili i po vašoj ličnoj (čitaj – subjektivnoj) procjeni određivali nam zarade.

Posebno želimo da vam se zahvalimo što narušavate međuljudske odnose u kompaniji i što će isti, ukoliko tako nastavite, biti nepremostiva barijera za ponovno stvaranje harmonične kompanijske atmosfere, pa vam „team building“ više neće trebati. I da vam čestitamo na poslovnoj strategiji jer, kako ste krenuli, možda i uspijete da urušite ovu profitabilnu kompaniju.

Zbog svega navedenog, gospodo menadžeri, ovu vam godinu nikada nećemo zaboraviti!

ŠTRAJKAČKI ODBOR

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register