Dobronamjerni savjeti partijama

Objavljeno: 26.10.2022, 12:11h

Srđan Vukčević, iskusni trener za sve one koji žele da poboljšaju svoje organizacije za dobrobit svoje zajednice, dao je nekim partijama besplatne savjete na svojoj FB stranici. Prenosimo ih, uz njegovu dovolu

DPS – totalno reformišite partiju i uklonite sva lica koje gradjani percipiraju kao loša i korumpirana. Ni tvitnuti ne bi smjeli. Batalite priču o ugroženosti Crnogoraca.

DF – više niste žrtve već dio vlasti, pa, shodno tome, potpuno batalite priču o ugroženosti Srba.

URA – smanjite dvosmislenost i kontraverznost u odlukama i komunikaciji, lider da smanji melodramu i više se bavi poslom a manje govorancijom.

Evropa Sad – smanjite aroganciju i spustite se na zemlju. Pokažite zahvalnost ljudima i partijama bez kojih vas ne bi bilo.

Demokrate – smanjite ulogu žrtve i imajte jasnije stavove. Batalite priču o DPS-u. Gradjani su prerasli tu priču, pa nemojte puno da kasnite za tim.

Sve ovo će vam svakako biti teško. Nauka koju mi koristimo za procjene u praksi pokazala je da se ljudi teško ovoga odriču jer vas je to dovelo tu gdje jeste I, samim tim, je i vaša snaga. Medjutim, kad se sa snagom pretjera, ona postaje slabost.

Kao što je ljudima dosadila DPS priča o ugroženosti Crne Gore, tako im već polako dosadjuje priča o ugroženosti Crne Gore od strane DPS-a. Na vama je svima izbor 🙂

 

Srdjan Vukčević

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register