Camović Veličković traži odgovornost rukovodstva RTCG

Objavljeno: 23.06.2022, 12:50h

Članica Savjeta RTCG Marijana Camović Veličković tvrdi da je ugovor RTCG sa revizorom raskinut na osnovu netačnih informacija i da neko zbog toga mora da snosi odgovornost. Jedino je ona danas glasala protiv revizorskog izvještaja.

“Ovaj Savjet je odluku o drugorangiranom izvođaču za reviziju donio na osnovu pogrešnih informacija. Neko mora da snosi odgovornost, između ostalog članovi Savjeta i generalni direktor. Ne može se iz pravne situacije izaći samo ako kažemo to nije naša nadležnost. Potpuno pogrešne informacije su nam date, jedino što je istina je da je ugovor raskinut. Trebalo je pozvati ljude iz VM koda i vidjeti šta možemo da uradimo iz ove situacije i posle razgovor sa drugim revizorom”, kazala je Camović Veličković, prenosi portal Vijesti.

Generalni direktor RTCG Boris Raonić je kazao da je sve urađeno u skladu sa zakonom i da će to potvrditi odgovarajućom dokumentacijom. “Ovaj revizorski izvještaj se odnosi na prošlu godinu. Svega je par mjeseci koji se odnose na naš rad. Manipulacije od strane svi znamo koga nije dobronamjerna prema javnom servisu”, rekao je Raonić.

Ovu sjednicu savjeta TVCG prenosi UŽIVO

 

MC zatražio od Savjeta RTCG da objelodani činjenice u vezi sa revizorskim izvještajem

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register