Spašavanje partijskih vojnika

Objavljeno: 28.05.2022, 21:05h

Ulcinjska politička arena ovih dana ima svoje davljenike, ali ovaj put ih baywatch neće spasiti

Piše: Amil GRBOVIĆ

Ulcinjska Velika plaža je poznata po vrtlozima koji svojim dejstvom formiraju rupe ili “kratere” na dnu, pa se zna desiti da neplivači zakorače kroz plićak i tako hodajući neočekivano upadnu u rupu i počnu da se dave.

Ulcinjska politička arena ovih dana ima svog davljenika – udruženi foteljaški savez i DPS kao prvi i vodeći, a imamo i drugog ništa boljeg od ovog “autentičnog” a koji ponizno i sluganski slijedi ovog prvog – DUA, koji je uspio da sopstvenim pravnim vrtlozima upadne u rupu, očekujući da će ih njima lojalna skupštinska služba, u vidu baywatch-a, spasiti sigurnog potonuća u dubine sopstvenog nemorala. I sve se to radi po inat principu – ja u klin ti u ploču, sa namjerom da se u pravnoj zavrzlami dođe do novih izbora kako bi se spasili mnogobrojni partijski uhljebi koji su na platnom spisku javnih preduzeća, a koji uopšte ne dolaze na posao. Tu su i razni zamjenici direktora, članovi upravnih odbora, pomoćnici, tender manipulatori i ostali partijski vojnici koji se šepure gradom bez dana radnog staža, od kojih mnogi ni ne znaju gdje su im kancelarije ni za šta im služe.

Ali ovaj put ih baywatch neće spasiti, a na sreću građana najsiromašnije primorske opštine u Crnoj Gori. Ostaće upamćeni kao politička olupina koju smo mi građani, bezbolno, olovkom 27. marta skinuli s vlastitog vrata.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register