Bošković: Sve sam radio u skladu sa zakonom

Objavljeno: 21.05.2022, 16:59h

Bivši ministar odbrane Predrag Bošković je, povodom podnošenja krivične prijave protiv njega, rekao Vijestima da je uvijek i sve radio u skladu sa zakonom i da sa ponosom ističe sve što je učinio za crnogorski sport. ”Obradovala me vijest o podnesenoj krivičnoj prijavi. Zaista vjerujem da je vrijeme da konačno neke stvari razjasnimo institucionalno, a ne putem medija, kako su pojedinci iz prethodne Vlade imali običaj da rade, pokušavajući na taj način da ostvare uticaj u odnosu na moje političko djelovanje. Naravno, bezuspješno. Prema tome, jedva čekam eventualni poziv tužioca jer sa ponosom ističem sve što sam radio za crnogorski sport i žao mi je što nijesam bio u prilici da pomogmem još i više. Naravno, tokom čitave karijere sve što sam radio, radio sam u skladu sa zakonom, poštujući procedure i to će eventualni postupak nedvosmisleno pokazati. Što se tiče podnosioca prijave, danas smijenjenog Begovića: mogu reći da ni ova krivična prijava ne može sakriti sva nepočinstva prema crmogorskom sportu koja je učinio, što će svakako biti predmet pažnje u narednom periodu”, rekao je Bošković.   Podnijeta krivična prijava protiv Predraga Boškovića

Bivši ministar odbrane Predrag Bošković je, povodom podnošenja krivične prijave protiv njega, rekao Vijestima da je uvijek i sve radio u skladu sa zakonom i da sa ponosom ističe sve što je učinio za crnogorski sport.

”Obradovala me vijest o podnesenoj krivičnoj prijavi. Zaista vjerujem da je vrijeme da konačno neke stvari razjasnimo institucionalno, a ne putem medija, kako su pojedinci iz prethodne Vlade imali običaj da rade, pokušavajući na taj način da ostvare uticaj u odnosu na moje političko djelovanje. Naravno, bezuspješno. Prema tome, jedva čekam eventualni poziv tužioca jer sa ponosom ističem sve što sam radio za crnogorski sport i žao mi je što nijesam bio u prilici da pomogmem još i više. Naravno, tokom čitave karijere sve što sam radio, radio sam u skladu sa zakonom, poštujući procedure i to će eventualni postupak nedvosmisleno pokazati.

Što se tiče podnosioca prijave, danas smijenjenog Begovića: mogu reći da ni ova krivična prijava ne može sakriti sva nepočinstva prema crmogorskom sportu koja je učinio, što će svakako biti predmet pažnje u narednom periodu”, rekao je Bošković.

 

Podnijeta krivična prijava protiv Predraga Boškovića

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register