Sjutra protest podrške Damjanoviću

Objavljeno: 27.10.2021, 17:40h

Zamoliće Spajića, da povuče odluku, u suprotnom će mu zabraniti u zgradu Vlade Crne Gore

Nezadovoljni građani, članovi i simpatizeri više partija na vlasti, kao i više NVO, zakazali su za sjutra u 10 sati protest na Starom aerodromu, u Kozaračkoj ulici, zbog smjene vršioca dužnosti Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića.

“Ovaj nerazumni čin ministra Milojka Spajića ćemo spriječiti, shvatiće ministar šta je volja naroda ovoga”, navodi se u saopštenju za medije koje potpisuju Momo Joksimović iz Udruženja građana Vraneš, Marko Ivanović iz Udruženja za zaštitu penzionera i invalida, zatim Pavle Milić, Milisav Popović, Zoran Božović, te kako navode mnogi drugi članovi više partija i udruženja, prenosi portal CdM.

Oni navode da će zamoliti Spajića, da povuče odluku, u suprotnom će, kako kažu, zabraniti mu ulazak u zgradu Vlade Crne Gore.

Aleksandar Damjanović, koji je obavljao funkciju v.d direktora Uprave prihoda i carina, razriješen je na elektronskoj sjednici Vlade Crne Gore, nakon čega je kazao da očekuje da javnost bude upoznata sa razlozima zbog kojih mu Vlada nije produžila mandat.

 

Damjanović više nije v.d. direktora Uprave prihoda i carina

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply