DF konfrontira Abazovića sa Krivokapićem

Objavljeno: 22.09.2021, 18:11h

U reakciji na saopštenje URA, Demokratski front (DF) je Dritanu Abazoviću pripisao da “insistira na formiranju nove političke Vlade u kojoj Krivokapić ne bi bio premijer”.

“DF je već pokazao spremnost na kompromis odustajući od zahtjeva za formiranjem nove Vlade bez Zdravka Krivokapića, ali za nas je potpuno novi momenat da Dritan Abazović insistira na formiranju nove političke Vlade u kojoj Krivokapić ne bi bio premijer. Zato i mislimo da bi trebalo zaustaviti ovaj talas svakodnevnih saopštenja u kojima dobijamo ekskluzivitete koji dodatno potvrđuju ozbiljnu krizu na relaciji Krivokapić – Abazović, i da u najskorije vrijeme u neposrednim pregovorima svi zajedno, bez ultimatuma i ucjena, doprinesemo prevazilaženju krize”, kaže se u reagovanju DF.

Iz ove političke grupacije poručuju da je koncept ekspertske Vlade “nakon dvjesta dana njenog rada izgubio ne samo podršku DF-a, već i građana koji su očekivali konkretne rezultate u svim oblastima”. “Taj ‘ekspertski’ eksperiment doživio je fijasko iz prostog razloga jer Vlada Zdravka Krivokapića ni formalno, a ni suštinski nije bila ekspertska”.

URA: Stvari se ne rješavaju saopštenjima za javnost

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply