DPS: Krivokapiću neko da javi da se njegova Vlada već raspala

Objavljeno: 26.06.2021, 20:37h

Poručili su Kriviokapiću da svoj pogaženi javni ugled i rejting ne pokušava da popravi napadima na Đukanovića

Demokratska partija socijalista (DPS) saopštila je da premijeru Zdravku Krivokapiću treba neko da javi da se njegova Vlada suštinski već raspala, dodajući da samo strah od DPS, sprječava vladajuću koaliciju da tu činjenicu formalizuje u parlamentu.

“Očito, Krivokapić zaboravlja da su građani prije tri godine na izborima većinskom voljom, u prvom krugu izabrali Đukanovića za predsjednika države, a da njega instaliranog premijera od strane jedne vjerske zajednice, ne podržavaju čak ni ovi na čijoj je listi bio”, navode u saopštenju.

Ističu da nijesu najave Đukanovića, kako kaže Krivokapić, neozbiljne i opasne, već se tim pridjevima može opisati djelovanje premijera, koji, kako navode, očigledno ni poslije 200 dana Vlade, ne zna šta ga je snašlo.

“Jer da je iole ozbiljan i da posjeduje kapacitete da predvodi izvršnu vlast znao bi da je zadatak svake opozicije da smijeni postojeću vlast. Čak i da nije premijer, već iole obrazovan čovjek, shvatio bi da njegove prijetnje pravosudnim organima predstavljaju vrhunac neukosti i pokazuju njegovu nekompetenciju ali i opasnu namjeru da sa pozicije izvršne vlasti utiče na rad nezavisne sudske vlasti”, dodaju u saopštenju.

Iz DPS-a su poručili Kriviokapiću da svoj pogaženi javni ugled i rejting ne pokušava da popravi napadima na Đukanovića.

“To je jeftin marketinški trik, koji mu se svaki put vraća kao bumerang, i dodatno pokazuje da s razlogom ima status najgoreg premijera u istoriji Crne Gore”, zaključili su u saopštenju.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register