TVCG: Prenos sahrane zbog epidemiološkog rizika

Objavljeno: 31.10.2020, 20:04h

Televizija Crne Gore prenosiće sjutra uživo sahranu mitropolita Amfilohija između ostalog i zato da se građani ne bi izlagali epidemiološkom riziku, javila je ta TV.

“Televizija Crne Gore, kao što je objavljeno, sjutra ce prenositi sahranu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija. Pored ostalog, jedan od ključnih razloga je i taj što Televizija Crne Gore, kao Javni servis svih građana, imajući u vidu mjere NKT-a za sprječavanje širenja korona virusa , želi da svim vjernicima omogući da taj čin gledaju kod kuće, kako se ne bi izlagali epidemiološkom riziku, koji je u ovakvim situacijama visok i neizbježan”, navodi se u saopštenju TVCG.

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti je pozvalo građane da se pridržavaju mjera da bi zaštitili svoje zdravlje, ali i živote svojih najbližih.

Demokratska partija socijalista je u saopštenju navela da je krajnje neobično da jeJavni servis svih građana Crne Gore, najavio direktan prenos događaja koji, kako su kazali, po svim najavama može biti rizičan po zdravlje velikog broja ljudi, što predstavlja direktno kršenje mjera NKT-a.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register