Đukanović: Država potpuno čista u slučaju Možura

Objavljeno: 14.08.2020, 19:03h

dio NVO sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu

Predsjedik Crne Gore Milo Đukanović rekao je, tokom posjete Cetinju, da je u slučaju Možura sve besprekorno čisto odrađeno, da je država Crna Gora u potpunosti čista i odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca.

Istakao je da opozicija, dio NVO sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu.

“Vjerujem da takve priče više nikog ne iznenađuju, vrijeme je predizborne kampanje, to je već postalo dio tradicije našeg političkog života u Crnoj Gori. Naši politički konkurenti svjesni svojih deficitarnih snaga da ostvare cilj koji žele, pookušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u a onda i meni,” rekao je predsjednik Crne Gore, prenosi RTCG.

On kaže da cijela Crna Gora svjedoči koliko je bilo takvih afera i kako je svaka završila.

“Nema tu ništa novo, ovo je jedna afera iz takvog repertoara. To radi trougao destrukcije u odnosu na aktuelnu vlast. Opozicija, NVO sektor i dio medija pokušavaju udruženo da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu. Uvijek ih vodi isti rezon,  valjda će sad ovo biti dovoljno da oštetimo autoritet vlasti, poziciju predsjednika,” naveo je Đukanović.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply