Mijović ponovio: Markoviću, ko je uzeo milione za ‘Možuru’?

Objavljeno: 14.08.2020, 17:02h

Dejan Mijović, kandidat za poslanika koalicije ‘Crno na bijelo’ ponovo je pozvao premijera Duška Markovića da objavi ko je uzeo milione za vjetroelektranu ‘Možura’.

“Umjesto Vas, oglasila se ministarka ekonomije Dragica Sekulić tvrdnjom da ona nije dala saglasnost da se posrednici uvedu u koncesiju, čime je samo potvrdila da sve sumnje treba usmjeriti u vašem pravcu. Ako Vas ni njeno svjedočenje ne navede da prekinete ćutanje, neću biti jedini koji je uvjeren da ste baš Vi i Vaš šef Milo Đukanović glavni akteri tog prljavog posla. Jer, ćutanjem se brane samo kriminalci uhaćeni na djelu”, napisao je Mijović u novom otvorenom pismu premijeru Markoviću.

Malteška novinarka Dafna Karuana Galicija je ubijena jer je istraživala korupciju koja se odnosi i na projekat ‘Možura’.

Vijesti su objavile da Vlada i Ministarstvo ekonomije nijesu u zakonskom roku odgovorili na pitanja i zahtjev poslanika Demosa Miodraga Lekića i Neđeljka Rudovića da im se dostave dokumenti u vezi sa projektom gradnje vjetroelektrane ‘Možura’.

Mijović: Ko je uzeo pare za Možuru?

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply