In4S: Stijepović uzeo lično novac od Kneževića

by | jan 11, 2019 | Novosti, Priča dana | 0 comments

Portal In4S je objavio video u kome se vidi kako bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović uzima koverat od predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića, sada osumnjičenog za pranje novca i nelegalno poslovanje. In4S navodi da je Stijepović “lično uzeo novac“ od Кneževića “za potrebe izborne kampanje Demokratske partije socijalista“.

Ovaj portal podsjeća na to da je jedan od uhapšenih vozača Atlas banke saopštio Specijalnom policijskom timu “da je 100.000 dolara lično preuzeo od Stijepovića, kako bi ih promijenio u evre“ i konstatuje kako je “njegova izjava nestala na putu do Tužilaštva“, te da  “glavni specijalni tužilac Milivoje Кatnić nikada nije pokrenuo istragu tim povodom“.

Knežević je u izjavi za Vijesti rekao da je donirao DPS dugo godina.

“Sigurno sam jedan od najvećih donatora DPS-a u zadnjih 25 godina. Oni jako dobro znaju o kojim iznosima je riječ. Da li su oni prikazali ili nijesu te donacije to Đukanović najbolje zna. Što se tiče Đukanovića, imali smo običaj da pretresemo važne i škakljive teme, često smo se sretali”, rekao je Knežević za Vijesti.

0 Comments

Submit a Comment