In4S: Gradonačelnik Podgorice zamijenio 100.000 $ u Atlas banci

dolariGradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je promjenio 100.000 američkih dolara nekoliko dana prije parlamentarnih izbora 16.oktobra 2016. godine, objavio je In4S, precizirajući da je taj novac zamijenjen u Atlas banci, koja je u vlasništvu Duška Kneževića.

Knežević je, kako saznaje In4S, na molbu Stijepovića, angažovao neke svoje zaposlene da u njegovoj banci obave rutinsku transakciju.

In4S navodi da je ovo u Specijalnom državnom tužilaštvu otkrio jedan od zaposlenih u Atlas banci koji se nalazi u pritvoru. On je priznao da je uzeo 100.000 dolara lično od Slavoljuba Stijepovića.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je, piše In4S,  o svemu obavijestio lidera Demokratske partije socijalista Mila  Đukanovića, “koji mu je dao precizna uputstva da ne pominje Stijepovića i DPS, već ‘da sve svali’ na Duška Kneževića i šestoricu potpuno nevinih ljudi”.

Specijalno državno tužilaštvo je negiralo ove navode.

Objavio/la na 19:29. Objavljeno u Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-