In4S: Gradonačelnik Podgorice zamijenio 100.000 $ u Atlas banci

Objavljeno: 07.10.2017, 19:29

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je promjenio 100.000 američkih dolara nekoliko dana prije parlamentarnih izbora 16.oktobra 2016. godine, objavio je In4S, precizirajući da je taj novac zamijenjen u Atlas banci, koja je u vlasništvu Duška Kneževića. Knežević je, kako saznaje In4S, na molbu Stijepovića, angažovao neke svoje zaposlene da u njegovoj banci obave rutinsku transakciju. In4S navodi da je ovo u Specijalnom državnom tužilaštvu otkrio jedan od zaposlenih u Atlas banci koji se nalazi u pritvoru. On je priznao da je uzeo 100.000 dolara lično od Slavoljuba Stijepovića. Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je, piše In4S,  o svemu obavijestio lidera Demokratske partije socijalista Mila  Đukanovića, “koji mu je dao precizna uputstva da ne pominje Stijepovića i DPS, već ‘da sve svali’ na Duška Kneževića i šestoricu potpuno nevinih ljudi”. Specijalno državno tužilaštvo je negiralo ove navode.

dolariGradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović je promjenio 100.000 američkih dolara nekoliko dana prije parlamentarnih izbora 16.oktobra 2016. godine, objavio je In4S, precizirajući da je taj novac zamijenjen u Atlas banci, koja je u vlasništvu Duška Kneževića.

Knežević je, kako saznaje In4S, na molbu Stijepovića, angažovao neke svoje zaposlene da u njegovoj banci obave rutinsku transakciju.

In4S navodi da je ovo u Specijalnom državnom tužilaštvu otkrio jedan od zaposlenih u Atlas banci koji se nalazi u pritvoru. On je priznao da je uzeo 100.000 dolara lično od Slavoljuba Stijepovića.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je, piše In4S,  o svemu obavijestio lidera Demokratske partije socijalista Mila  Đukanovića, “koji mu je dao precizna uputstva da ne pominje Stijepovića i DPS, već ‘da sve svali’ na Duška Kneževića i šestoricu potpuno nevinih ljudi”.

Specijalno državno tužilaštvo je negiralo ove navode.

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register