Uhapšeni Srbi osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića

Objavljeno: 30.11.2018, 16:49h

Specijalno tužilaštvo Kosova ima dokaz da su trojica Srba, pritvorena pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu Olivera Ivanovića, sarađivala u izvršenju zločina. Prema spisima Tužilaštva i suda, u koje je Koha ditore imala uvid, Marko Rosić, Nedeljo Spasojević i Dragiša Mirković se sumnjiče za tri krivična djela – teško ubistvo, otkrivanje službene tajne i nezakonito držanje oružja. Oliver Ivanović, jedan od lidera kosovskih Srba koji se nije slagao sa stavovima zvaničnog Beograda, ubijen je sredinom januara ove godine u Kosovskoj Mitrovici i do sada niko za taj zločin nije odgovarao.

Specijalno tužilaštvo Kosova ima dokaz da su trojica Srba, pritvorena pod sumnjom da su učestvovali u ubistvu Olivera Ivanovića, sarađivala u izvršenju zločina.

Prema spisima Tužilaštva i suda, u koje je Koha ditore imala uvid, Marko Rosić, Nedeljo Spasojević i Dragiša Mirković se sumnjiče za tri krivična djela – teško ubistvo, otkrivanje službene tajne i nezakonito držanje oružja.

Oliver Ivanović, jedan od lidera kosovskih Srba koji se nije slagao sa stavovima zvaničnog Beograda, ubijen je sredinom januara ove godine u Kosovskoj Mitrovici i do sada niko za taj zločin nije odgovarao.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register