Cetinjske NVO savjetuju Krivokapića

Objavljeno: 07.01.2008, 12:04h

Predsjednik Skupstine sve relevantne informacije moze dobiti od predsjednika Crne Gore

Predsjednik Skupstine sve relevantne informacije moze dobiti od predsjednika Crne Gore

Povodom pisma predsjednika Skupstine Crne Gore gradonacelniku Prijestonice u vezi sa navodima oko izgradnje novih vjerskih objekata u kompleksu cetinjskog manastira, NVO klub Gradjanska kuca i Parlament mladih Crne Gore ocjenjuju da se gospodin Ranko Krivokapic, ukoliko je zaista zainteresovan za ovo pitanje, direktno može informisati kod predsjednika Crne Gore koji je vec mjesecima pokrovitelj projekta navodne duhovne i ekonomske obnove Cetinja.

Podsjecamo predsjednik Crne Gore je i potpredsjednik stranke sa kojom je u koaliciji partija ciji je Krivokapic predsjednik pa je zaista pretjerano ocekivanje da gradjani Cetinja i Crne Gore povjeruju u neupucenost i neblagovremenu informisanost kljucnih drzavnih i partijskih funkcionera.

Kao sto ste nasli smisao i razloge da podrzite brojne zakone i imenovanja ocekujemo da zastitu Cetinja, kulturnog i istorijsklog nasljedja Crne Gore prepoznate kao prioritet opstanka vladajuce koalicije. Ubijedjeni smo da izbor Vesne Medenice kao i Milana Radovica nijesu znacajnija politicka i stranacka pitanja od opstanka Cetinja i kulturno-istorijskog nasljedja Crne Gore.

Pozivamo SDP Crne Gore da u Vladi preispita strucne kompetencije, iskustvo i profesionalnu dostojnost aktuelnog menadzmenta Republickog zavoda za zastitu spomenika kulture na Cetinju.  

U potpunosti podrzavamo napore kljucnih nacionalnih asocijacija i svih nevladinih organizacija u zaustavljanju programa potpunog i konacnog unistenja Cetinja a pod formom ekonomske valorizacije istorije.

Klub Gradjanska kuca
Parlament mladih Crne Gore

Napomena: Naslov je dao PCNEN

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register