Marovicev sin prekinuo Severinin nastup

Objavljeno: 03.01.2006, 08:24h

Gde je Severina, tu ima i vatre (tuce)! Naime, u budvanskom klubu „Trokadero“, u kome je hrvatska pevacica pevala za Novu godinu, oko tri casa ujutru

Gde je Severina, tu ima i vatre (tuce)! Naime, u budvanskom klubu „Trokadero“, u kome je hrvatska pevacica pevala za Novu godinu, oko tri casa ujutru

Piše: Blic

Gde je Severina, tu ima i vatre (tuce)! Naime, u budvanskom klubu „Trokadero“, u kome je hrvatska pevacica pevala za Novu godinu, oko tri casa ujutru doslo je do sukoba izmedju petnaestak Severininih telohranitelja (!) i cetvorice pripadnika drzavnog obezbedjenja Milosa Marovica, sina Svetozara Marovica, predsednika drzavne zajednice SCG.

Do opste tuce ipak nije doslo, Seve je prekinula koncert, a obe upletene strane imaju, naravno razlicite, verzije dogadjaja.

Po jednoj verziji, frka je nastala kada su telohranitelji Milosa Marovica prisli Severini i zahtevali od nje da dodje za Milosev sto i njemu peva na uvce.

– Takvo ponasanje je nedopustivo, bez obzira na to ciji je on sin. Nisam ja kafanska pevacica da idem od stola do stola! – rekla je Severina, koja je nakon incidenta prekinula nastup.

Ipak, njeno obezbedjenje, iako brojnije od Milosevog, nije htelo da zapocinje tucu sa njegovim telohraniteljima jer je on Marovicev sin, pa se sve zavrsilo samo gurkanjem.

Medjutim, kako saznajemo od izvora bliskog porodici Svetozara Marovica, jedino je tacno da je Milos Marovic (inace odbojkas Budvanske rivijere) te veceri bio u „Trokaderu“. On je sedeo u separeu do bine, a kada je pocelo koskanje izmedju nekih momaka koji su stajali ispred bine, Milosevo obezbedjenje je reagovalo da bi, kako tvrdi nas sagovornik, smirilo situaciju. Izvor „Blica“ kaze da Milos Marovic nije pokusavao da naruci pesme od Severine.

Inace, Seve je za Novu godinu prvo pevala na trgu ispred Starog grada u Budvi, a nakon toga se preselila u „Trokadero“.

Jos dalje je otisao zagrebacki „Jutarnji list“ koji je napisao da je „razjarena masa gadjala Severinu bocama i casama“, pa je zato njeno obezbedjenje odlucilo da prekine koncert.

Svoju verziju ima i Tomislav Petrovic, Severinin menadzer.

– Nikakve neprijatnosti nismo doziveli u Budvi. U tri casa ujutru, u „Trokaderu“ (u kojem je u tom trenutku bilo 600, 700 ljudi) nekoliko mladica, medju kojima mislim da je bio i sin Svetozara Marovica, pokoskalo se sa redarima, pa je Severinino obezbedjenje, za svaki slucaj, nju sklonilo sa bine. Nema ni govora da je neko gadjao Seve flasama i casama. Ono sto je napisao „Jutanji list“ jeste tendenciozno i prenaduvano. Uostalom, mi smo jos u Budvi i odlicno se zabavljamo. I 1. januara uvece smo bili sa Zeljkom Joksimovicem u „Trokaderu“ i super smo se proveli. Da nam se desilo nesto neprijatno, sigurno bismo spakovali stvari i vratili se u Zagreb – rekao nam je juce Petrovic.

A. Novakovic – S. Stankovic
Blic

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register