RTCG: Pokrenut disciplinski postupak protiv urednika Lekovića

Menadžment TVCG je pokrenuo disciplinski postupak protiv urednika Vukomana Zorana Lekovića, koji je odbio da uređuje i vodi emisiju ‘Okvir’, za koju su mu tema i gosti bili odabrani  mimo njegove saglasnosti.

“Krenuo je finalni obračun menadžmenta sa mnom, uz krajnji cilj otkaz. Al zna se šta je istina a kome su kratke noge. Pokrenut je disciplinski postupak i to u trenutku kada sam zbog bolesti oca i njegove njege na bolovanju. Naravno ovo je sve na raspolaganju medijima, kao što sam obećao uz advokatski tim u postupak ću uključiti delegaciju EU u Podgorici i CG javnost, kao i nadležno ministarstvo“, napisao je Leković na svojoj FB stranici.

Emisija koju je Leković odbio da vodi bila je posvećena suđenju za navodni pokušaj državnog udara. Emisija je, inače, koncipirana tako da se isključivo bavi ekonomskim i socijalnim temama.

Od četvoro gostiju u studiju, troje je bilo iz Beograda.

Objavio/la na 18:34. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-