MANS dislike performans

Predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i Studentske unije održali su danas performans na trotoaru preko puta zgrade crnogorske vlade sa porukom premijeru Igoru Lukšiću da počne da radi svoj posao i da se građanima ne obraća preko Facebooka.

“Došli smo da kažemo premijeru da mora da radi svoj posao, da mora da ukine cijenu struje tu kakva jeste jer je to u interesu građana, da mora naložiti predstavnicima Regulatorne agencije za energetiku (RAE) da podnesu ostavke kao i da mora da naloži tužiocu da uđe u Elektroprivredu (EPCG), Jugopetrol i Kombinat aluminijuma (KAP) i sve one promašane privatizacije“, poručio je predstavnik MANS-a, Vuk Maraš.

On je novinarima kazao da Lukšić mora na kraju da uđe i u Vladu Crne Gore i da na taj način pokaže da građani hoće jednu čistu vladu, da žele čiste račune, poštene ministre, a ne situaciju kakva je sada.

Učesnici performansa, njih 20, sjeli su na trotoar preko puta Vlade sa otvorenim lap -topovima na čijim ekranima je bila Lukšićeva Facebook  stranica.

 

 

Objavio/la na 13:13. Objavljeno u Priča dana, Vijesti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-