MANS dislike performans

Objavljeno: 31.01.2012, 13:13h

Predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i Studentske unije održali su danas performans na trotoaru preko puta zgrade crnogorske vlade sa porukom premijeru Igoru Lukšiću da počne da radi svoj posao i da se građanima ne obraća preko Facebooka. “Došli smo da kažemo premijeru da mora da radi svoj posao, da mora da ukine cijenu struje tu kakva jeste jer je to u interesu građana, da mora naložiti predstavnicima Regulatorne agencije za energetiku (RAE) da podnesu ostavke kao i da mora da naloži tužiocu da uđe u Elektroprivredu (EPCG), Jugopetrol i Kombinat aluminijuma (KAP) i sve one promašane privatizacije“, poručio je predstavnik MANS-a, Vuk Maraš. On je novinarima kazao da Lukšić mora na kraju da uđe i u Vladu Crne Gore i da na taj način pokaže da građani hoće jednu čistu vladu, da žele čiste račune, poštene ministre, a ne situaciju kakva je sada. Učesnici performansa, njih 20, sjeli su na trotoar preko puta Vlade sa otvorenim lap -topovima na čijim ekranima je bila Lukšićeva Facebook  stranica.    

Predstavnici Mreže za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i Studentske unije održali su danas performans na trotoaru preko puta zgrade crnogorske vlade sa porukom premijeru Igoru Lukšiću da počne da radi svoj posao i da se građanima ne obraća preko Facebooka.

“Došli smo da kažemo premijeru da mora da radi svoj posao, da mora da ukine cijenu struje tu kakva jeste jer je to u interesu građana, da mora naložiti predstavnicima Regulatorne agencije za energetiku (RAE) da podnesu ostavke kao i da mora da naloži tužiocu da uđe u Elektroprivredu (EPCG), Jugopetrol i Kombinat aluminijuma (KAP) i sve one promašane privatizacije“, poručio je predstavnik MANS-a, Vuk Maraš.

On je novinarima kazao da Lukšić mora na kraju da uđe i u Vladu Crne Gore i da na taj način pokaže da građani hoće jednu čistu vladu, da žele čiste račune, poštene ministre, a ne situaciju kakva je sada.

Učesnici performansa, njih 20, sjeli su na trotoar preko puta Vlade sa otvorenim lap -topovima na čijim ekranima je bila Lukšićeva Facebook  stranica.

 

 

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply