Utvara na drumu Bor-Zaječar?

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar vidjelo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji, prenosi Blic on line.

Osobe koje tvrde da su sinoć vidjele tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nijesu jedini koji su im rekli da su vidjeli tako nešto.

Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su vidjeli ženu u vjenčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

“Svo troje smo bili užasnuti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta”, rekao je sagovornik agencije Beta.

Kako je rečeno, istu pojavu su vidjele i osobe koje su se vozile automobilom koji ih je pretekao i koji ih je potom sačekao na ulazu u Bor kako bi provjerili da ne haluciniraju.

Agenciji Beta je u policiji potvrđeno da je bilo nekoliko prijava sličnog događaja, ali da policijska patrola na tom nenaseljenom mjestu nije primetila ništa neobično.

Objavio/la na 21:59. Objavljeno u Zanimljivosti. Možete pratiti sve odgovore na ovaj post kroz RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Morate biti ulogovani da bi komentarisali Logujte se

© 2000 - 2019 PCNEN. All Rights Reserved. Log in

-