Utvara na drumu Bor-Zaječar?

Objavljeno: 31.08.2011, 21:59h

Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su vidjeli ženu u vjenčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

Nekoliko vozača automobila iz Bora prijavilo je Policijskoj upravi u Boru da je na novom putu Bor-Zaječar vidjelo lebdeću pojavu u obliku žene sa bidermajerom, potvrđeno je agenciji Beta u policiji, prenosi Blic on line.

Osobe koje tvrde da su sinoć vidjele tu pojavu vozile su se različitim automobilima, a u policiji je rečeno da oni nijesu jedini koji su im rekli da su vidjeli tako nešto.

Jedan od očevidaca je opisao agenciji Beta da su vidjeli ženu u vjenčanici koja je držala bidermajer i pružala ga ka kolima.

“Svo troje smo bili užasnuti prizorom. Pružila je ruku na svega pola metra od automobila koji se kretao. Umalo da sletimo s puta”, rekao je sagovornik agencije Beta.

Kako je rečeno, istu pojavu su vidjele i osobe koje su se vozile automobilom koji ih je pretekao i koji ih je potom sačekao na ulazu u Bor kako bi provjerili da ne haluciniraju.

Agenciji Beta je u policiji potvrđeno da je bilo nekoliko prijava sličnog događaja, ali da policijska patrola na tom nenaseljenom mjestu nije primetila ništa neobično.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register