Poslije 12 dana shvatio da je oženio muškarca

by | maj 12, 2024 | Zanimljivosti | 0 comments

Mladi Indonežanin nedavno jeostao šokiran saznanjem da je oženio muškarca.! Indonežanin se osramotio i šokirao kada je saznao posle 12 dana da je njegova žena zapravo muškarac prerušen u ženu.!

Ranije ove nedelje, indonežanski mediji su izvestili o čudnom slučaju 26-godišnjeg muškarca na koga se spominju samo njegovi inicijali, AK, koji je na kraju pozvao policiju nakon što je saznao da je njegova žena prerušeni muškarac.

Čovjek je navodno upoznao svoju buduću mladu na internetu i nakon što su se posvađali, njih dvoje su odlučili da se sretnu lično. AK je priznao da se zaljubio u svoju buduću suprugu čim je prvi put vidio, a nakon nekoliko srdačnih susreta, smogao se hrabrosti da je pozove na pravi sastanak.

Gledajući unazad, čovek priznaje da je njegova vjerenica imala neke čudnosti, ali nikada nije sumnjao da je ona prerušeni muškarac.

Žena koja se predstavljala kao Adinda Kanza Azahra uvijek bi pokušavala da sakrije lice koristeći veo ili hidžab, ali muškarac nije razmišljao o tome. Ako ništa drugo, njena stidljivost ga je još više zaintrigirala, pa mu nije trebalo dugo da postavi veliko pitanje.

Adina je prihvatila, ali je tvrdila da ne želi da se njihov brak registruje jer joj je majka umrla.

Na kraju, dvije ljubavne ptice odlučile su se za diskretnu ceremoniju koju je vodio vjerski vođa sela Vangunjaja, AK-ovog doma, a miraz je bio samo 5 grama zlata.

Međutim, i nakon braka, Adinda je stalno skrivala svoje lice čak i od novog muža, odbijala je da se druži sa porodicom i prijateljima u rodnom selu, i stalno je odbijala njegove pokušaje da konzumira brak.

Nakon što je čula AK-ove žalbe, njegova porodica je odlučila da istraži njegovu novu ženu.

0 Comments

Submit a Comment