Osam Bendova. Dva dana. Jedna nezaboravna lokacija! 

by | maj 1, 2024 | Šta ima? | 0 comments

Muzički festival Rockstrikcija, jedan od najiščekivanijih događaja u Crnoj Gori, nastavlja svoju tradiciju izdanja koje je obiljeležilo nastupe velikih imena domaće i regionalne muzičke scene.

Prethodna izdanja festivala su donijela nezaboravne nastupe bendova kao što su Autogeni Trening, Nikola Vranjković, Vrpca, Bjesovi, Alternaiva, Šiza, Punkreas, Let 3, Atheist Rap, Extroft, Petrikor, 9, i Ritam Nereda, stvarajući atmosferu koja je oduševljava posjetioce iz događaja u događaj.

Rockstrikcija ima za cilj promociju crnogorskih bendova kao i mladih i novih bendova iz regiona, pružajući im priliku da se predstave široj publici i da svoj talenat pokažu na velikoj sceni.

Ovogodišnje izdanje festivala nastavlja tradiciju kvalitetne muzike i nezaboravnih trenutaka, predstavljajući osam uzbudljivih bendova koji će svojim nastupima oduševiti publiku.

07.06.2024. (Petak):

Artan Lili, Funk Shui, Rotko Stjuart, Elemental.

08.06.2024.(Subota):

Eyesburn, Šiza, Autogeni Trening, Mortal Kombat.

Ulaznice su dostupne po sledećim cijenama: Jednodnevna ulaznica – 15€, Dvodnevna ulaznica – 25€. Prodaja ulaznica vrši se u mjestu – Library Bar Itaka u Podgorici.

Više informacija o festivalskom programu i ostalim detaljima možete pronaći stranicama festivala. Pratite nas na društvenim mrežama i budite u toku sa svim

https://www.instagram.com/rockstrikcija?igsh=MTBqY29lbXlteHQ2ag== 

https://www.facebook.com/rockstrikcija?mibextid=ZbWKwL

0 Comments

Submit a Comment