Otvorene prijave za studentsko inženjersko takmičenje ENGINN

by | apr 9, 2024 | Čuj - viđi - javi | 0 comments

Javlja: Bodin Orlandić u ime tima studentske organizacije BEST Podgorica

I ovog aprila BEST Podgorica ponosno najavljuje najveći studentski inženjerski događaj – Dane inženjera!

Od 20-24. aprila studenti i srednjoškolci imaće priliku da se prijave i budu dio raznovrsnih aktivnosti, uključujući: STEMcon (konferenciju posvećenu oblastima nauke, tehnologije, inženjerstva i matematike), BESTutorial (dvodnevne radionice sa ciljem razvoja vještina od važnosti za lični i profesionalni napredak studenata) i ENGINN (inženjersko takmičenje za studente i srednjoškolce).

ENGINN će se, kroz svoje dvije kategorije – Timski dizajn i Hakaton, održati od 20-22. aprila.

Timski dizajn je na rasporedu za 20. april, a timovi će se suočiti sa konkretnim inženjerskim zadatkom i biće izazvani da razviju funkcionalno i estetski privlačno rješenje u određenom vremenskom okviru, od materijala koji im je dat na raspolaganje.

Kroz Hakaton, 21. i 22. apila, timovi će imati priliku da, koristeći svoje tehničke vještine i kreativnost razviju inovativna digitalna rješenja na temu “Lični menadžer finansija”, koja će korisnicima biti podrška u boljem upravljanju finansijama i jačanju finansijskog zdravlja.

Takmičari imaju potpunu slobodu u izboru tehnologija i programskih jezika koje će koristiti u kreiranju rješenja na zadatu temu.

Prijave za ENGINN traju do 15. aprila, a pravo učešća imaju svi studenti i srednjoškolci u Crnoj Gori, u timovima koji se sastoje od 3-4 člana. Formu za prijave možete pronaći na linkovima: Timski dizajn i Hakaton.

Za dodatnu motivaciju i podsticaj želje za učešćem, za najbolje timove obezbijeđene su novčane nagrade u vrijednosti od 400€.

Više informacija o takmičenju, ali i cjelokupnom sadržaju Dana inženjera, možete pronaći na Instagram stranici @dani_inzenjera.

U svakom segmentu takmičenja, ENGINN će okupiti po 10 timova, pa pažljivo popunite prijavu i vidimo se u aprilu na najvećem studentskom inženjerskom takmičenju!

0 Comments

Submit a Comment