Vodič retrogradnosti planeta u 2024.

by | dec 7, 2023 | Svaštara | 0 comments

Uticaj retrogradnih planeta može jako otežati život, stoga će vam preporuke astrologa za 2024. pomoći da unaprijed znate kada trebate biti što oprezniji i uzdržaniji. To će smanjiti rizike i zaštititi vas od nevolja, napominje portal Atma.

Retrogradni Merkur 2024.

Merkur prilično često mijenja svoju putanju pa će tako u 2024. nekoliko puta ići retrogradno. Ovo su datumi:

do 2.januara;

od 1. do 25.aprila;

od 5. do 28. avgusta;

od 26.novembra do 15. decembra.

Uticaj ove planete u retrogradnom kretanju uieče na komunikacije, što znači da u tim razdobljima dolazi do kašnjenja u prenosu i primanju informacija.

Problemi nastaju s tehnologijom, a česti su i napeti trenuci u komunikaciji. Međutim, uticaj Merkura omogućava vam da preispitate prethodno donesene odluke i počnete nešto ponavljati.

Retrogradni Mars 2024.

Ova planeta će vrlo kratko biti u retrogradnom hodu, što znači da neće stvarati neke posebne probleme ili nevolje. Međutim, ne zaboravite na mjere opreza.

Tokom obrnutog kretanja planeta često dolazi do poteškoća u postizanju ciljeva, gubitka motivacije, gubitka snage ili jednostavno nedostatka želje za djelovanjem. Trebate biti oprezni u razdoblju od 6. decembra do 24. februara.

Retrogradni Jupiter 2024.

Uticaj retrogradnog diva djeluje na podsvijest. Tokom obrnutog kretanja pojavljuje se prilika za promišljanje i usvajanje nove životne filozofije.

Takođe, Jupiter nas u retro kretanju “nagrađuje” nemarom, manjkom pribranosti i nedostatkom želje za radom na sebi.

U razdoblju od 9. oktobra do kraja 2024. godine važno je biti što više usredsređen i pažljiv u svojim postupcima.

Retrogradni Saturn 2024.

Uticaj ove planete u retrogradnom hodu utiče na komunikaciju i poslovanje. U razdoblju od 29. una do 15. novembra mogući su toksični odnosi i neugodni susreti s manipulatorima.

Ne treba isključiti manje probleme na svim područjima života koji vas mogu uznemiriti i lišiti motivacije.

Ipak, planeta nas poziva da preispitamo svoj stav prema trenutnim okolnostima, izaberemo nove taktike i pronađemo pravi put do uspjeha, oslobađajući se svega površnog.

Retrogradni Uran 2024.

Uticaj retrogradnog Urana trajaće od 29. avgusta do 27. januara. Ovo razdoblje je vrijeme za nove ideje i neočekivane načine razvoja.

Energija planeta koristiće onima koji nisu lijeni i odbijaju besposličarstvo.

Za one koji dopuštaju slabost, Uran će prirediti neugodna iznenađenja u vidu obustave važnih poslova, propasti planova i gubitka izvrsnog ugleda.

Retrogradni Neptun 2024.

Uticaj retrogradne planete trajaće od 2.jula do 7. decembra.

U ovom razdoblju astrolozi preporučuju da više vremena posvetite treniranju snage volje, kako se ne biste vratili starim lošim navikama.

Stvari će ići na bolje ako tokom Neptunovog retrogradnog kretanja pokažete više ljubaznosti i susretljivosti, nemojte se oslanjati na slučajnost i proračunate ne samo svoje korake, već i slijedite ono što vam se kaže.

Retrogradni Pluton 2024.

Retrogradni Pluton je vrijeme samoće i razmišljanja o budućnosti. Tokom dobrovoljne izolacije lakše ćete čuti sebe i svoje potrebe te otkriti svoj uspavani potencijal.

U razdoblju od 2. maja do 12. oktobra doći će nove ideje u čiju realizaciju se može krenuti nakon što Neptun uđe u direktno kretanje.

Energija svake planete je jedinstvena, zbog čega je toliko važno uzeti u obzir uticaj nebeskih tijela. Savjeti astrologa pomoći će vam da izbjegnete mnoge probleme i nevolje, a obraćanje pažnje na ono što se događa u životu biće dobra pomoć pri donošenju važnih odluka.

0 Comments

Submit a Comment