Grupa mještana organizuje protest za put preko Martinića

by | dec 7, 2023 | Čuj - viđi - javi | 0 comments

Mještani Martinića i okolnih sela sa područja Danilovgrada organizovaće protest kako bi “njihov glavni i jedini put bio završen i kako bi se što prije stekli uslovi da mogu doći do svog posla, škole i svojih domova”.

Protest će se organizovati na Dan Opštine 9. decembra u 11 sati na kružnom toku u Spužu.

“Protestom ne želimo blokirati saobraćaj već ga preusmjeriti preko Martinića kako bi skrenuli pažnju na stanje u kojem se nalazi 25% građana naše opštine”, poručili su iz koordinacionog tima.

“Protest je vapaj za rješavanjem našeg glavnog problema u koji nas je uvela stara vlast, a u koji nas i dalje neopravdano drži nova vlast. Zato pozivamo naše sugrađane da zajedno tražimo put koji su nam davno obećali”.

Iz koordinacionog tima navode da su poziv za učešće na protestu uputili svim odbornicima Skupštine opštine Danilovgrad, a predsjednika opštine i predsjednika Skpuštine opštine su pozvali da se obrate prisutnim građanima i da saopšte “kada će najkasnije početi, a kada završiti rekonstrukcija puta”.

“Osim toga, ovim protestom tražimo da se sve rupe na ovom putu saniraju asfaltom najkasnije do 31. decembra ove godine. Ukoliko rukovodstvo Opštine ne ispoštuje naše zahtjeve organizovaćemo još veće proteste i na drugim putnim pravcima.

0 Comments

Submit a Comment