Pljačkaša odale donje gaće

by | nov 30, 2023 | Zanimljivosti | 0 comments

Par raznobojnih muških gaćica koje su virile iznad niskih pantalona osumnjičenog za pljačku pomogli su policiji da ga uhapsi nešto više od godinu dana kasnije, saopštile su savezne vlasti u Njujorku.

Pljačka se dogodila u prodavnici duvana u Kvinsu 14. septembra 2022. Trojica maskiranih muškaraca izašla su iz mazde i ušla u prodavnicu, prema tužbi podnijetoj prošle nedjelje federalnom sudu.

Snimci nadzora koji su distribuirani putem medija prikazuju trećeg razbojnika u gaćama jarkih boja sa velikim slovom R u bijeloj i 1990. godinom u žutoj boji.

Anonimni tipster prošao je duž Instagrama tražeći osumnjičenog sa šarenim donjim vešom, navodi se u pritužbi. Pozivalac je takođe rekao policiji da su pljačkaši pokušali da prodaju svoju ukradenu robu na drugoj lokaciji u Kvinsu.

Detektivi su pregledali video snimke sa prodajnog mjesta i uočili čovjeka u šarenom donjem vešu, koji je sada lako prepoznatljiv jer više nije nosio masku, navodi se u pritužbi.

Policija je identifikovala osumnjičenog na osnovu njegovog Instagram naloga, snimka sa mjesta prodaje robe i fotografija sa ranijih hapšenja, navodi se u prijavi.

30-godišnjeg osumnjičenog uhapsili su u njegovoj kući u Kvinsu pripadnici zajedničke radne grupe njujorške policijske uprave-Biroa za alkohol, duvan i vatreno oružje. On je čekao optužbu na federalnom sudu u Bruklinu, rekao je portparol kancelarije američkog tužioca.

Druga dvojica osumnjičenih za pljačku su i dalje na slobodi, saopštile su vlasti, a prenose Zanimljivostidana.com

0 Comments

Submit a Comment