Tri znaka čeka buđenje

by | nov 14, 2023 | Svaštara | 0 comments

Mladi Mjesec u škorpionu 13. I 14. novembra će posebno uticati na tri znaka – raka, škorpiju i ribu.

Mladi Mjeseci su vrijeme introspekcije i razmišljanja. Energija se povlači prema unutra i skloni smo se osjećati usklađenijima sa svojim unutrašnjim svijetom. Zbog toga se tokom mladog Mjeseca dobro fokusirati na to kako se zaista osjećamo u trenutnoj životnoj situaciji.

Uz aktivnog vatrenog Marsa, pod ovim mladim Mjesecom možda se ujedno osjećamo i nemirno, uzrujano ili razdražljivo. Stvari se mogu činiti kao da su izvan naše kontrole, a s tim može biti teško računati. Ovo je dobro vrijeme da se upitamo – upravljamo li mi svojim strahovima ili oni upravljaju nama?

Ovaj mladi Mjesec takođe će nam pomoći da se oslobodimo negativnih energija koje smo doživjeli tokom ranijih pomrčina. Pomrčine su vrlo transformativne, pa bismo trebali otkriti da se u ovom trenutku energija transformacije počinje taložiti i možemo se početi osjećati ipak nešto više prizemljenima, piše Forever Conscious, prenosi sensa.story.hr.

Mladi Mjesec u Škorpionu na neke će posebno uticati, a ova tri3 horoskopska znaka doživjeće ‘buđenje’:

Rak

Rakovi su po prirodi vrlo emotivni, pa bi mladi Mjesec u Škorpionu mogao potstaći dodatnu introspekciju i transformaciju. Osjećaćete snažnu potrebu za iscjeljenjem prošlih emotivnih rana i otvaranjem prema dubljim osjećanjima. Oni Rakovi koji su nedavno doživjeli važnu komunikaciju s bliskom osobom, upravo bi tokom ovoga perioda mogli postići kompromis i pronaći način za održavanje kvalitetnijeg i boljeg odnosa.

Škorpion

Budući da se mladi Mjesec događa u njihovom znaku, Škorpioni će osjetiti snažan uicaj na svoj emocionalni svijet i ličnost. Ovo je vrijeme kada bi mogli duboko zaroniti u vlastite emocije, razmatrati svoje strahove i tražiti unutarnje iscjeljenje. Već ste ranije osvijestili kako sami sebi možete pomoći na najbolji i najsvrhovitiji način, a to ćete tokom ovoga astrološkog fenomena još jednom i dokazati. Na putu ste izlječenja, pomirenja i prihvaćanja.

Ribe

Ribe su osjetljive i intuitivne, pa bi mladi Mjesec u Škorpionu mogao pojačati njihovu sposobnost introspekcije. Osjećaćete potrebu za otpuštanjem starih emotivnih tereta i prihvatanjem promjena koje dolaze. Sve odnose za koje ste ranije smatrali kako vas ‘guše’, ostavićete iza sebe i odahnuti. Za vas slijedi period dubokog mira i opuštanja, a osjećaćete se kao da ste na zasluženom odmoru.

0 Comments

Submit a Comment