Terzić objavio inicijale kopača tunela

by | sep 21, 2023 | Novosti | 0 comments

V.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić saopštio je Uprava policija danas zna ko su osumnjičeni koji su kopali tunel do depoa Višeg suda u Podgorici.

“Krivičnom prijavom koju će podnijeti Uprava policije u saradnji sa nadležnim tužilaštvom biće obuhvaćeno šest osoba”, kazao je Terzić navodeći njihove inicijale i godine rođenje.

“Krivičnom prijavom koju će podnijeti Uprava policije biće obuhvaćena četiri lica – M.M. (1970), J.D. (1993), M.V, (1991), V.E. (1991)”, rekao je Terzić.

Naveo je da su svi državljani Srbije i da će prijavom  biti obuhvaćena i dva NN lica, od kojih jedno ima falsifikovanu ličnu kartu. Radi se o ženskoj osobi koja je iz Bosne ili Srbije.

“Ne može se znati tačan broj osoba koje su učestvovale u kriminalnim aktivnostima. Ubijeđen sam i siguran sam da će ovaj broj, kako istraga bude odmicala, rasti”, rekao je Terzić.

Policija očekuje pomoć od  građana u smislu davanja informacija o osobi čija je fotografija objavljena na lažnom dokumentu.

Investitor je ozbiljna kriminalna grupa iz Crne Gore, rekao je Terzić.

Terzić je u emisiji “Načisto na TV Vijesti kazao da se nada se da će sjutra biti zaokružen dio istrage koji se sprovodi u saradnji policije i Tužilaštva i najavio da će o tome na pres konferenciji govoriti ministar unutrašnjih poslova i nadležni tužilac

Saopštio je  da je prije više od deset godina, kada je rađena posljednja procjena bezbjednosti, u Crnoj Gori bilo 35 kriminalnih grupa, a danas egzistira 10 kriminalnih grupa.

Foto:TV Vijesti

0 Comments

Submit a Comment