‘Vanzemaljci’ u meksičkom Kongresu (video)

by | sep 13, 2023 | Zanimljivosti | 0 comments

Novinar Džejms Mausan, poznati NLO istraživač, nedavno je meksičkom Kongresu predstavio ono za što je tvrdio da su dva ‘neljudska’ tijela.

Istražitelji su utvrdili da tijela, otkrivena u rudniku Kusko u Peruu, pokazuju genetske razlike od oko 30 posto u poređenu s ljudima. Ugljenično datiranje s Nacionalnog autonomnog univerziteta Meksika (UNAM) datiralo je ove leševe, koji su imali ruke s tri prsta, noge i stereoskopski vid, kao starije od 1000 godina.

Ovi primjerci nijesu dio naše zemaljske evolucije… Oni nijesu bića koja su pronađena nakon pada NLO. Pronađeni su u rudnicima dijatomeja (algi) i kasnije su fosilizovani, rekao je Mausan meksičkom Kongresu pod zakletvom, prenosi dailymail.co.uk.

Mausan je rekao da je 2015. otkrio još jedno mumificirano tijelo, tvrdeći da je vanzemaljskog podrijetla. To tijelo je otkriveno u blizini Nazca linija u Peruu, za koje su neki nagađali da imaju vanzemaljske veze. Međutim, ta je tvrdnja kasnije je opovrgnuta i otkriveno je da je to bilo tijelo ljudskog djeteta.

0 Comments

Submit a Comment