'; ?>

Kabare Mulen Ruž ukida tačku sa zmijama (video)

Objavljeno: 21.03.2023, 07:24h

Gradonačelnica Pariza An Idalgo uputila je pismo kabareu Mulen Ruž u kome od uprave te kuće zahtijeva da više ne koriste divlje životinje u svojim tačkama.

Svjestan društvenog razvoja i dobrobiti životinja, Mulen Ruž će ukinuti ovu tačku, saopštio je čuveni pariski kabare poslije pisma iz gradske skupštine, preneo je francuski list Figaro pozivajući se na AFP.

Kabare je precizirao da je ovu odluku već saopštio dvojici zamjenika izvjestilaca misije za primjenu zakona protiv zlostavljanja životinja od 30. novembra 2021.

Ovaj zakon se, kako navodi, odnosi na diskoteke i televiziju, ali ne i na kabaree, prenosi Tanjug.

Pitanje poštovanja životinja je oduvijek bilo od suštinskog značaja za Mulen Ruž, koji, međutim, ne navodi kada će tačno okončati program sa zmijama.

U predstavi kabarea, plesačica uranja u providni bazen i manipuliše velikim pitonima, koji pokušavaju da drže glavu iznad vode.

U predstavi učestvuju molurus piton i mrežasti piton iz jugoistočne Azije, koji su zaštićene vrste, navode pomoćnici gradonačelnice Pariza zaduženi za stanje životinja i turizam, Kristof Najdovski i Frederik Hokar, u pismu upućenom Mulen Ružu.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na pcnen@t-com.me
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register