'; ?>

Borovinić Bojović: Gradonačelnik Podgorice će biti iz ‘Evrope sad’

Objavljeno: 21.03.2023, 11:03h

Nositeljka liste “Za budućnost Podgorice” Jelena Borovinić Borović je saopštila da mjesto gradonačelnika Podgorice i dalje pripada Pokretu “Evropa sad”, od kojeg očekuje da uskoro predloži ime novog gradonačelnika.

Kaže i da bi to trebalo da bude neko ko je visoko pozicioniran u tom Pokretu.

Borovinić Borović je u emisiji “Dobro jutro Crna Goro” kazala da je nova većina imala više sastanaka sa jedinstvenom porukom da će imati skladnu vlast u Glavnom gradu.

“Ništa se nije promijenilo, nastavljaju se dogovori oko formiranja vlasti… Što se tiče koalicije, mi nemamo nikakvih problema, dogovori se nastavljaju”, kazala je Borovinić Borović.

Podsjetila je da je kandidat za gradonačelnika Jakov Milatović, u međuvremenu, postao kandidat za predsjednika države.

“Postoje i prakse da gradonačelnik može da bude i sa neke druge liste, međutim ono što je sada činjenica jeste da mjesto gradonačelnika pripada Evropi sad, da mjesto predsjednika Skupštine Glavnog grada pripada DF-u… Ono što je nama važno jeste da ne iznevjerimo očekivanja građana. Ja očekujem da će “Evropa sad” dati uskoro i ime gradonačelnika i da će to biti neko ko je visoko pozicioniran u tom Pokretu”, poručili je Borovinić Borović, prenosi RTCG.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na pcnen@t-com.me
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register