Glas za Demomuslimane je glas za bolje sjutra svih nas

by | okt 21, 2022 | Blog | 0 comments

Poštovani, vjerni i vjerujući narode. Još samo dva dana je do istorijskih izbora na koje ćemo smijeniti odnarođeni režim koji je trideset plus dvije godina vladao našim vjernim i vjerujućim narodom. Moja Demomuslimanska stranka, uz Alahovu pomoć, pobijediće ne lokalnim izborima u Podgorici. Podgorica će biti naša, kao što je uvijek bila. Zbog medijske blokade, ovim putem želim da upoznam vjerni narod Podgorice sa našim planom i programom, najboljim ikad.

Čim pobijedimo i osvojimo vlast, u Staroj varoši ćemo napraviti najveću džamiju na Balkanu, sa ezanom koji će se čuti kilometrima daleko, sve do Zete na jugu i Bioča na sjeveru. Ozvučenje za ezan će nam raditi tehničari grupe Pink Floyd, a džamiju će sa šest miliona eura finansirati naš babo Erdogan, koji je sponzor i podržavaoc, iz vjerujućeg naroda samonikle a potpuno nezavisne Demomuslimanske stranke. U okviru kompleksa džamije koja će se prostirati na 8000 kvm, biće jedna mini bolnica i mini škola, zbog nevjernika kojima vazda fali bolnica i škola. Da svi vjeruju u Alaha, bolnice im ne bi trebale.  Još za života napravićemo spomenik našem reisu, veći, ljepši i monumentalniji od onog koje će Demokrate izgraditi pokojnom mitropolitu Amfilohiju u Kolašinu. Vjerujući narod Crne Gore nikad neće zaboraviti doprinos reisa Fejzića za suverenost Crne Gore, ulazak u NATO, te njegovo lično žrtvovanje da se mimo javno datog obećanja bezbroj puta kandiduje za mjesto reisa, kako bi svima nama – a posebno muslimanima, bilo bolje.

Iz gore navedenog ste mogli vidjeti da smo mi građanska partija, svih građana Crne Gore, koja se zalaže za bratsku ljubav i slogu a ne nekakav goli suživot.

Demomuslimanska stranka će, kada preuzme vlast u Podgorici, izgraditi metro koji će povezati ne samo sve kvartove i prigradska naselja, već će metro mrežom povezati aerodrom Golubovci, Zetu, Tuzi i Danilovgrad sa glavnim gradom, tako da vjerni i vjerujući narod Podgorice više uopšte neće imati potrebu da koristi sopstveni automobil. Kada to uradimo, prodaćemo veći dio postojećih parkinga – jer nam neće biti potrebni, kao gradsko građevinsko zemljište za izgradnju novih solitera, da svi budemo bliski i na jednom mjestu, jer se ta bliskost izgubila u prethodnom nevjerničkom, komunističko-satanističkom dobu. Programom „Merhaba Ankara, Berlin, Pariz i Vašington“ zaposlićemo sav vjerni i vjerujući narod Podgorice, a i za nevjernike će biti posla. Obećavamo da će minimalna plata u Podgorici poslije dvije godine naše vlasti iznositi 800.00 eura, a prosječna između 1500.00 i 1600.00 eura. Saudijci su zainteresovani da kao strateški investitori na Ćemovskom polju otvore najveću halal klanicu i halal market u Evropi, koji će zapošljavati preko 1500 muškaraca, ali tek kada mi Demomuslimani preuzmemo upravljanje gradom.

Zbog najvećeg halal megamarketa u Evropi, najveće i najljepše džamije na Balkanu; Morače, Zete, Ribnice, Mareze, Sitnice i Cijevne na kojima leži Podgorica, blizine aerodroma, kao i skijališta u Kolašinu, Podgorica će, kada mi preuzmemo vlast, postati metropola turizma umjesto Budve, koju će posjećivati najplatežniji gosti iz Saudijske Arabije, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Katara. Kao turistička Meka u Evropi, Podgorica će u toku godine inkasirati nekoliko stotina milona eura samo na račun turista iz islamskih zemalja. Sve to će nametnuti potrebu za hitnom gradnjom najluksuznijih hotela, prema kojim će Splendid izgledati kao provincijski hotelčić. Učenje i znanje arapskog jezika umjesto engleskog će biti naš prioritet, kao nasušna potreba razvoja mega-elitnog turizma.

Ovo je samo dio programa naše Demomuslimanske stranke, koja će osvojiti Podgoricu znanjem, umijećem i vizijom, a ne mačem kao nekad.

Zato, u nedjelju, svi za Demomuslimasku stranku. Stranku sloge, pomirenja i munjevitog prosperiteta.

Allahu ekber.

0 Comments

Submit a Comment