Od danas zabrana parkiranja u krugu Kliničkog centra

Objavljeno: 05.10.2022, 09:42h

U krugu Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) od danas neće biti dozvoljeno parkiranje automobila građana i pacijenata, kao ni taksi vozila, saopštili su iz te ustanove, prenosi Mina.

Iz KCCG-a su kazali da je, zbog nepropisno parkiranih vozila, svakodnevno otežan saobraćaj u krugu te ustanove, čime se ometa redovno funkcionisanje njihovih službi za transport, inžinjering i tehničko održavanje, kao i za pripremu i distribuciju hrane.

Iz KCCG-a su pojasnili da će moći da uđu samo službena vozila za potrebe KCCG-a, zaposleni koji imaju parking mjesto, kao i vozila sa oznakom za osobe sa invaliditetom.

“Takođe će motornim vozilom, bilo sopstvenim ili koristeći taksi, moći ući u izuzetnim slučajevima, odnosno samo pacijenti za dijalizu, oni koji koriste ortopedska pomagala i pacijenti sa urgentnim zdravstvenim stanjima, ali bez mogućnosti zadržavanja ili parkiranja”, dodali su iz KCCG-a.

Oni su naveli da će u krug KCCG-a moći da uđe i vozilo koje preuzima pacijenta na ulazu Poliklinike koji je otpušten iz bolnice na dalje kućno liječenje.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register