Vučić: Radili smo 17 sati tako pijani, kako bismo tek bili uspješni trijezni (video)

Objavljeno: 02.09.2022, 21:35h

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je juče radio 17 sati i da degustacija na Međunarodnom sajmu vina nije omela rad lidera “Otvorenog Balkana”. (Foto:Beta)

“Moji politički protivnici, kad ne znaju šta drugo, kažu da sam bio pripit, ne znajući sa koliko sam ponosa obilazio sve štandove, želeći da budem dobar domaćin svima”, izjavio je Vučić, prenosi N1.

Obišao je Vučić svaki štand i probao skoro svako vino, pa se i pohvalio: “Oni koji su brojali od početka, 100 čaša sam popio, nema smisla, doći ćemo opet u subotu”.

“Sinoć smo radili do pola 12, imali ozbiljne razgovore sa Čavušogluom i svi između sebe, u pola 12 se završio moj radni dan, možete da mislite kako bismo bili uspješni da smo toliko trijezni, da nismo ponekad pomalo pijani, pa juče 17 sati da radimo tako pijani”, kazao je Vučić.

Albanski premijer je naveo da je jučerašnji dan mogao početi i sukobom, ali počeo je zdravicom.

“Čuo sam da opozicija smatra da je predsjednik bio malo pripit, e pa ja smatram da je pripitije da nekog optužujete ko pije dok ste vi trijezni, a zapravo ste u isto takvom stanju”, rekao je Edi Rama.

Predsednik Srbije najavio je da će i u subotu biti na sajmu vina.

 

 

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register