Mandić: Dogovor moguć sjutra do 12 sati

Objavljeno: 18.08.2022, 18:36h

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić je, komentarišući aktuelnu političku krizu u zemlji, kazao za Adria TV da je trenutna Vlada već pala, jer je u Skupštini većina protiv nje, s obzirom na to da su pred poslanicima dvije inicijative o nepovjerenju.

Mandić je rekao da je politika djelatnost u kojoj je sasvim normalno da se sve promijeni za pet minuta, pa ne bi čudilo da tako bude i ovoga puta, te da se sve može promjeniti do sjutra, do 12 sati.

“Ako postoji dobre volje, ako postoji želje da niko nikoga ne prevari, ako postoji i dobra namjera da se vratimo na ono što nam je narod Crne Gore dao, a narod Crne Gore je jasno saopštio da želi Demokratsku partiju socijalista u opoziciji, narod Crne Gore nam je jasno poručio da želi borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, narod nam je poručio da želi da se napokon taj osjećaj za pravdu pokaže u svim sferama djelovanja u Crnoj Gori, onda nije nikakav problem da u ovom vremenu do 12 sati sjutra postignemo neki dogovor”, rekao jeMandić.

Mandić napominje da to ne zavisi od Demokratskog fronta već od činilaca koji su u Vladi i drugih opozicionih stranaka. Mandić je rekao da je tehnička Vlada jedno od onih rješenja koje omogućava da ta Vlada pripremi i organizuje prve i slobodne izbore u Crnoj Gori.

Kada je riječ o učešću Demokratskog fronta u budućoj Vladi, on kaže da taj politički savez ima jasne principe, koji su opredijelili njihovo djelovanje, te da njihov ulazak u Vladu nije ničija milostinja.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register