Najbolja fotka NLO ikad

Objavljeno: 16.08.2022, 07:36h

Prije nekoliko dana, britanski Daily Mail (dailymail.co.uk) je objavio dugo skrivanu fotografiju na kojoj se vidi neidentifikovani leteći objekat (NLO) i britanski mlazni avion koji je jedno vrijeme kružio oko nepoznate letjelice.

Fotografiju su snimila dvojica mladića 4. avgusta 1990. dok su prolazili kroz Nacionalni park Cairngorms u blizini Pertha (Škotska).

U jednom momentu na nebu su uočili neobičan objekt u obliku dijamanta. Sakrili su se iza nekog grma kako bi pomatrali tajanstvenu letjelicu. Nedugo zatim začuli su zvuk vojnog aviona koji se približavao NLO. Avion je kružio neko vrijeme oko NLO prije nego se vratio na svoj prvobitni kurs.

Mladići su najbolju od nekoliko fotografija proslijedili lokalnim novinama, ali je ona odmah predana Ministarstvu odbrane i nikada nije objavljena.

Slika je ostala skrivena sve do nedavno kada je medijima proslijedio penzionisani oficir britanske ratne aviacije (RAF) Craig Lindsay (83), koji je prekršio protokol i kopiju fotografije sakrio i sačuvao. (Izvor:dailymail.co.uk)

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register