DPS: Zbog pijeteta prema žrtvama na Cetinju nećemo učestvovati u skupštinskoj raspravi

Objavljeno: 16.08.2022, 13:29h

Klub poslanika Demokratske partije socijalista saopštio je da zbog pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju, neće uzimati učešće u raspravi na današnjoj sjednici Skupštine.

“Po svakoj tački dnevnog reda govoriće po jedan predstavnik Kluba kako bi saopštio politički stav ali nakon toga nećemo raspravljati po navedenim tačkama kako bi izbjegli polemiku i na taj način dali doprinos u prevazilaženju ovog jako teškog momenta i za Prijestonicu i za Crnu Goru”, poručuju iz DPS-a.

Vjeruju da ovo nijesu dani kada je potrebno ulaziti u političke rasprave i podizati tenzije, već je potrebno da kao predstavnici građana svi pokažu odgovornost i daju doprinos smirivanju strasti u društvu, prije svega kroz odgovornost za javnu riječ u Skupštini Crne Gore.

“Pozivamo i ostale klubove poslanika da odmjerenim ponašanjem zajednički pošaljemo poruku da je društvu potrebno više razumijevanja, tolerancije i dijaloga, kako se više nikada ništa slično ne bi ponovilo”, zaključuje se u saopštenju Kluba poslanika DPS Crne Gore.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register