SD: Vulin najprizemnije izvrijeđao crnogorske parlamentarace

Objavljeno: 02.07.2022, 14:42h

Socijaldemokrate, na čelu sa Damirom Šehovićem, oglasile su se saopštenjem reagujući na izjavu srbijanskog ministra Aleksandra Vulina.

Reagovanje:

Nakon “istorijske” posjete Dritana Abazovića Srbiji i “resetovanja” odnosa, odmah je stigao konkretan rezultat te posjete – najprizemnije su izvrijeđani poslanici crnogorskog parlamenta, u koje spada i 41 poslanik aktuelne parlamentarne većine koja broji 46, zbog odnosa prema jednom civilizacijskom pitanju kakav je genocid u Srebrenici.

Pritom se služeći brutalnim neistinama, o čemu se svako ko pročita pomenutu rezoluciju može uvjeriti.

Da imamo državno odgovornu Vladu i premijera, koji štite interes ove a ne tuđe države, ovakvi opskurni tipovi u liku Aleksandra Vulina, trenutno glavnog Vučićevog trbuhozborca,  a nekadašnjeg glasnogovornika Mire Marković, bi dobili odgovor naše države kakav zaslužuju!

Međutim, imajući u vidu da se Abazović iz petnih žila trudi da postane Vulin umjesto Vulina – glavna Vučićeva marioneta, ne bi nas iznenadilo da nakon ovoga uputi izvinjenje vlastima u Srbiji, kojima inače od starta služi, zbog toga što su maltretirali naše parlamentarce.

Građani, u konačnom, iz prve ruke mogu vidjeti kako bi u praksi funkcionisao Otvoreni Balkan, i kako izgleda ta “sloboda” kretanja, o kojoj crnogorski Vulin u liku Abazovića govori.

Sve ovo je još jedna potvrda da treba odsvirati kraj 43. Vladi i signal onima koji je još uvijek “drže u životu” da podrže našu i inicijativu i da joj zajedno uskratimo podršku.

U suprotnom i sami preuzimaju odgovornost za brukanje države, čemu smo gotovo svakodnevno izloženi.

Vulin: Dolazak Dritana Abazovića ne predstavlja nikakav istorijski momenat (video)

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register