'; ?>

Misteriozne letjelice iznad američke flote (video)

Objavljeno: 18.06.2022, 06:51h

Neidentifikovane letjelice su se pojavili, u više navrata, iznad vojnih brodova nadomak obale SAD, u blizini južne Kalifornije, i nedaleko od poligona za obuku američke mornarice.

Američka mornarica objavila je snimke ovih incidenata, koji su se dogodili u ljeto 2019. godine. Međutim, kakvo je porijeklo tih letjelica, i dalje nije poznato.

Tokom nesvakidašnjih incidenata brodovi su prijavljivali i do šest neidentifikovanih letjelica koje se letjele iznad plovila. U prijavama koje su podnosili brodovi američke mornarice navedeno je kako letjelice lete duže vrijeme u uslovima veoma niske vidljivosti i izvode „drske i kompleksne“ manevre iznad ratnih brodova mornarice u blizini osjetljivog poligona za vojnu obuku manje od 160 kilometara od Los Anđelesa, prenosi nultatacka.rs.

Nepoznati leteći objekti su uspijevali da lete istom brzinom kojom su plovili brodovi (16 čvorova, oko 30 kilometara na sat), lebdeći iznad njih, čak i nisko iznad palube, po 90 minuta, što je daleko duže nego što komercijalni dronovi mogu da ostanu u vazduhu.

 

 

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na pcnen@t-com.me
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register