Predsjednik MZ Lješnica nezainteresovan za rešavanje problema građana

Objavljeno: 17.06.2022, 13:47h

Pored glavnih, ima još gomila tekućih problema koji se godinama ne rešavaju

Javlja: Janko Bulatović

Stanovnici Bjelopoljskog naselja Lješnica su već dvadesetak dana prinuđeni da u naselje dolaze pješice ili da svojim automobilima prelaze preko iskopanih rupa koje je napravilo lokalno preduzeće u namjeri popravke dotrajalog i ispucanog asfaltnog zastora na putu kroz ovo naselje.

Naručilac posla je Opština Bijelo Polje, ali je nepoznat izvođač radova, koji na ovaj način maltretira čitavu zajednicu u ovom dijelu grada.

Inače, pored ovih, ima još gomila tekućih problema koji se godinama ne rešavaju, a građanima ovog naselja stvaraju probleme. Naime, u ovom dijelu grada na putu prema selima Čeoče i Grančarevo, kroz samo naselje, nema trotoara, pa su brojni pješaci, među kojim je najviše đaka,  prinuđeni da se kreću kolovoznom trakom i na taj način dovode u opasanost sebe ali i druge učesnike u saobraćaju. Neki od neodgovornih vlasnika porodičnih i poslovnih objekata su pomjerili stvarne granice svojih parcela i sa ogradnim zidovima i objektima ušli u trotoare i na taj način bespravno i protivzakonito zauzeli javne površine i javni put.

Predsjednik mjesne zajednice Lješnica je nezainteresovan za rešavanje problema građana, čije bi interese trebalo da štiti.

Većina sijalica ulične rasvjete mjesecima ne radi niti ih iko mijenja, ali to ne smeta Elektrodistribuciji da redovno naplaćuje isporučenu električnu energiju.

Ako nadležni iz Opštine u razumnom roku ne završe davno započete radove, bićemo primorani da i mi, kao i mještani MZ Bistrica, blokiramo saobraćajnicu kako bi primorali nadležne da rade posao za koji su plaćeni upravo našim novcem.

U B. Polju, 17. 06. 2022.god.

Za drupu građana – Inicijativnog odbora MZ Lješnica,

Janko Bulatović

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register