TV Vijesti: U Slobodnoj zoni Luke Bar zaplijenjeno 4.000 paketa cigareta (video)

Objavljeno: 12.06.2022, 12:03h

Četiri hiljade paketa cigareta raznih brendova, vrijednih oko 3,5 miliona eura, zaplijenjeno je u jučerašnjoj akciji “Tranzit”, koju su u Slobodnoj zoni luke Bar izveli carinici u saradnji sa Ministarstvom unutrašnih poslova (MUP) i Upravom policije (UP) saznaje Televizija Vijesti.

Izvori TV Vijesti otkrivaju da su zaplijenjene cigarete vlasništvo firme “Lenora international”, iz američke savezne države Delaver, kao i da za sada niko nije procesuiran.

Cigarete su zaplijenjene u skladu sa carinskim zakonom.

Akcijom je rukovodio direktor Uprave prihoda i carina (UPC) Rade Milošević, kojem je od imenovanja ovo treća zaplijena, a kako saznaje Televizija Vijesti, već narednih dana se mogu očekivati nove.

Milošević, kako saznaje TV, u cilju detaljnih provjera, planira zaključavanje svih kontejnera u Slobodnoj zoni Luke Bar, tako da oni neće moći izaći iz zone bez odobrenja UPC.

Sagovornici TV Vijesti, zbog istrage koja je u toku, nisu mogli da saopšte više detalja o akciji ali ističu da se prikupljaju dokazi o poslovanju firme u čijem vlasništvu su bile sporne cigarete, ali i crnogorskih firmi, koje se bave špedicijom.

Pratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na [email protected]
Prije nego ostavite komentar, molimo vas da pročitate Pravila komentarisanja na Portalu PCNEN

Leave a Reply

Blogovi

Logujte se ili registrujte
Forgot?
Register